Vad hände med din värld, med drömmen om succé och framgångssagan du var värd?

 
Idag bjöd jag över mina fina flickor på fika för att vi var lediga. Jag bjöd närmare bestämt på cheesecake med blåbär och kladdkaka.
 
 
Veronica kom tidigare och hjälpte mig att duka och vi dukade med en del av mammas servis och fina glas.
 
 
Hade bland annat utslagna tulpaner som dekoration.
 
 
Här har vi Saras näsa, Victorias hår och Narisa. Vi satt här sju personer runt bordet och pratade om det som hänt sedan sist vi träffades allihop. Vissa har skaffat kille, andra har blivit singel, vissa har lyckats bra i skolan och andras liv fortsätter i vanlig takt. Så himla bra tjejer.

Väntar du på mig den dag jag återvänder?

 
Hoho! Jag vet att det ekar tomt här men här är ett livstecken och detta är en bild från när jag och mina två främsta kompanjoner var på en av våra många roadtrips. Vi sjunger högt till kass musik eller sitter tyst flera minuter bara för att se världen flyga förbi.
 
 
Idag satte jag om min första blomma någonsin (vuxenpoäng!!!), en murgröna. Sedan använde jag en mjölkkruka som kruka och ställde på mormors gamla kista som jag har på lån som hon fick av sin pappa för många år sedan. 
 
 
Så himla fint med lite mer grönt i rummet.
 
 
Jag ser fortfarande ut såhär, efter 10 veckor, oftast med en knut på huvudet för att det är skönast och alltjämt en skitig spegel, ofta med hörlurar på mig som spelar på Raubtier eller Five finger death punch på hög volym. Vi hörs igen, förhoppningsvis snart och inte om två och en halv månad.

RSS 2.0