No more feeling bad

 
En kväll då jag gick ner till bowlinghallen för att titta på när några kompisar bowlade såg det ut så här när jag gick dit.
 
 
Och så här när jag gick hem, mycket fint.

Caught somewhere in time

 
Imorse ringde väckarklockan klockan fyra och jag släpade mig upp mer eller mindre sovande upp för att åka ut och angla. Här är farbror, kusin, lillasyster och farfar då vi efter ett tag kunde sätta oss ner och äta första gånger för denna dag.
 
 
Mamma njuter av solen och jag passar på att smygfota när det inte är någon fällning.
 
 
Pappa visar Edvin hur man tar av en abborre från kroken för att inte skära sig på deras fenor. Sen åkte vi till farmor där hon dukat upp ett enormt bord med påskmat och efteråt massor med fika.

When you have only two pennies left in the world, buy a loaf of bread with one, and a lily with the other

 
 
 
 
 
Jag har nytt i fönstret som jag ville visa er.
 
 
Den rosa krukan köpte jag på Erikshjälpen i lördags för en tjugolapp som jag sedan stoppade en Aloe vera-blomma i.
 
 
Och sen har vi pelargonen i fönstret, några få blir nog förvånade eftersom jag för några år sedan hatade dessa blommor. Jag tycker fortfarande att de är grymt fula, men det är lite det som är grejen. De är så fula att de blir charmiga.
 
 
Och så en till Aloe vera-blomma och ett ödesträd.

Running from the devil

 
Genialiska människor, genialiska serie <3

2. Sjukdomen

 
En morgon för några dagar sedan vaknade jag en timme innan klockan ringde så därför fixade jag bra frukost och kunde samtidigt sitta och läsa Jonas Gardells dunderbrakande bra bok.

The one you love to hate

 
Idag hade äntligen personalen på Erikshjälpen tagit fram jeansjackor! Så jag köpte den här (den hade en till arm då) för 60 kr och började direkt klippa bort ärmarna när jag kom hem för att få till en väst.
 
 
Och så hittade jag ett gammalt byxben från en ljusare jeansbyxa så då bestämde jag mig för att bleka jeansvästen och sätta dit fransar på baksidan av den, och i det stadiet är jag nu. För övrig varierar jag att lyssna på Arch enemy, Iron maiden och Judas priest och snyta näsan. Ni får se slutresultat sen, tänkte slänga på några nitar också. Hoppas att ni har det fint!

A black and white day

 
Idag efter skolan möttes jag och mina favoriter upp för middag på café Rost. Här Jenna och Kajsa.
 
 
Den annars kameraskygga, fina människan Kajsa fångades den här gången genom kameralinsen.
 
 
Vickan och Narisa skrattade åt sina interna skämt och vi andra fattade ingenting men skrattade ändå bara för att de har så härligt skratt.
 
 
Finaste Sara satt på platsen med det bästa fotoljuset. Sedan när de stängde gick/cyklade/åkte vi hem till Jenna för att samlas i soffan och spela spel på våra telefoner. Efter det var dagen slut och nu är kvällen här. Hoppas ni har det fint för här är det inte så mycket uppdatering och kommer antagligen att fortsätta på samma väg ett tag. Puss!

Sportlov

 
 
Två bilder från närheten av Sälen där jag tillbringat den sista delen av sportlovet tagna med min iPhone. Den översta är ifrån idag då vi åkte i Stöten och den undre från Hundfjället. Nu är lovet slut inom fyra timmar och jag vill inte tillbaka till skolan men jag har i alla fall haft ett himla fint lov.

RSS 2.0