SIGN OF THE CROSS

 
 
Den här låten kan vara den bästa Iron maiden någonsin gjort. Man upptäcker något nytt som man gillar varje gång man lyssnar på låten. Temposkiftningarna, gitarrerna, McBrain som dundrar och slår på trummorna och Bruces sång gör den så otroligt perfekt.

VÅFFLOR

 
 
Idag har jag ätit våfflor med nutella och bananer tillsammans med syrran. Nu fruktar jag inför min första körlektion som kommer innehålla ungefär 2 decimeter snö och kaos. PUSS!

HÖSTPROMENAD

 
Jag, mamma, pappa och syrran tog oss vid 10 imorse ut på en riktig långpromenad över berget ovanför oss. Här mamma och pappa som tittar på utsikten.
 
 
Fruset blåbärsris.
 
 
Lingon.
 
 
Det var klarblå himmel och riktig höstdag med minusgrader.
 
 
Solen lös genom träden. Nu ska vi snart dammsuga och duscha så kommer den närmsta släkten hit ikväll på kalas för att världens bästa pappa fyller nämligen år idag. Hoppas att ni har en riktigt njutningsfull söndag precis som jag! :)

YOUR LIFE IS NOW

 
 
Skor, kjol - Secondhand
Linne, munktröja - H&M
Jacka - Marknad
 
 
Just ätit och nu tänker jag byta om för en promenad i det underbara vädret. PUSS!

KAMOULAGE

LATER!

AFRAID TO SHOOT STRANGERS

 
Jag har nu skickat in min laborationsrapport så nu kan jag slappna av ikväll och det gör jag genom att lyssna på Iron maiden samtidigt som jag målar naglarna och tittar på fin inspiration från min största inspirationskälla (HÄR). Den sista outfiten i det här kollaget kan vara den snyggaste jag sett på sjukt länge. Sinnessjukt grymtgrymtgrymt. Och jag ville bara säga det: HÖSTLOV!

STRANGERS IN THE NIGHT

 
Jag ville bara säga det att jag älskar den här bilden (tagen från Getaway Rock Festival facebooksida) och låten. Jag ser rätt galen ut och jag kände mig rätt galen också, av lycka. Så när jag vet att det är exakt 288 dagar kvar tills nästa gång gör det mig lite ledsen. Rulla i lera, umgås med det bästa folket, ha riktigt bra tid med min bästa vän, dricka öl tillsammans med flera tusen andra men framförallt att se tiotalet underbart bra band, det är då jag mår som bäst, det är då jag är lycklig.

MACARONS

 
Igår slog den kreativa sidan till och jag bakade två sorter macarons, hallon och choklad. Personligen tycker jag att chockladmacaronsen blev hur goda som helst!! Men äter man för många blir de för söta.
 
 
 

KOLMÅRDEN

 
Vår duktiga zoolärare som guidade oss båda dagarna när vi befann oss på Kolmården. Riktigt bra, roliga och intressanta dagar. Varnar er redan här för en riktig bildbomb på massor av djur.
 
 
 
 
 
 
 
Delfiner, här är en kalv (delfinunge) på 7 veckor som följde sin mamma överallt. Hur söt som helst.
 
 
 
Dag två fick man välja om man studerade gorillor eller schimpanser, jag och Victor studerade silverryggen i gorillaflocken i en timme. Dock inte han på någon av dessa bilder.
 

QUI VIVRA VERRA

 
Två bilder tagna för ungefär ett år sedan.

Nu ska jag återgå till mitt franska brev som jag håller på att skriva, därav den franska rubriken. Så kan jag åka på kalas sen med gott samvete!

UNDER THE NORTHERN STAR

 
Nästa gång jag är iväg till någon större stad måste jag försöka få ta i ett par svarta nylonstrumpbyxor med prickar på. Bilden är förresten tagen en riktigt smällkall februaridag i vintras. Längtar faktiskt lite smått efter vinter.
 
Nu ska jag dra mig mot körkortsteori, häng med fina vänner och vattengympa därefter. Ha det bra! :)
 

BREAK UP IN A SMILE, IT'S OK TO GO WILD

 
En onsdagseftermiddag efter skolan på café med mina favoriter (<33333), här Vickan och Kajsa.
 
 
Narisa
 
 
Virre
 
 
Virre och Sara
 
 
Jenna
 
 
Jenna, Vickan och Kajsa
 
 
Narisa, Virre och Sara

SAY WHAT?!

 
Jag ville bara säga det att hösten har landat även här i hålan. Jag ska försöka kika in med ett bra inlägg även imorgon med bilder från systemkameran som jag tagit. Men jag har fullt upp för samtidigt jag försöker träffa nya som gamla vänner försöker jag plugga och packa. Ska nämligen till Kolmården en natt med alla naturvetare på skolan från tisdag-onsdag. Lovar att ta med kameran och visa er! Puss på er :)

FIN HÖSTDAG

Slutade tidigt, fikade med mina hjärtisvänner, fotade, pluggade och så nu säsongsstart med Grey's anatomy, underbar dag!


12 OM MIG SJÄLV

Jag har dåligt självförtroende. Jag är vegetarian (äter dock fisk, skaldjur och sällan kyckling). Jag hatar att ha på mig åtsittande jeans och gick därför omkring i joggingbyxor hela sjuan, i åttan började sen en resa mot dagens klädstil. Jag älskar att göra om kläder, speciellt att överrösa ett plagg med nitar.
 
 
Har varit på fem (tror jag) festivaler i mitt liv, har redan planerat in nästa festival som infinner sig om 310 dagar och mitt hjärta blöder redan efter lyckan. Sommaren -09 såg jag AC/DC med pappa och det kan vara det bästa jag någonsin sett showmässigt.
 
 
Jag är med i en grupp på skolan vid namn FN-soldaritet där vi samlar in pengar och kämpar för en rättvisare värld. Jag har sett en Harry Potter film, den första Sagan om ringen filmen och för några veckor sedan såg jag för första gången hela Pretty woman. Jag älskar att bära skjorta och sen en tröja över. Mitt favoritämne i skolan är biologi och mitt hatämne är språk i alla dess former, ändå läser jag frivilligt franska för att jag ska kunna kommunicera bättre med barn i Afrika senare i livet. Det växer hår på mina stortår som jag för någon månad sedan började raka bort. Jag saknar mitt långa hår.
 

TANTGYMPA, MIN DÖDSDOM


RSS 2.0