FOR THOSE WHO WILL RESIST

 
Hejhopp! Här står det stilla, väldigt stilla. Själv springer jag runt i urtvättat, rött (nästan rosa) hår på Erikshjälpen på onsdagar, pantar burkar till behövande i fattiga länder och på helger är jag oftast ute på vift. Annars är jag hemma och tar det lugnt. Igår var jag till Stockholm på fotomässa som gav jättemycket. Inspirationen flödar och tips på hur jag kan utveckla mitt fotograferande finns i bakhuvudet hela tiden. Nu ska jag ta mig en dusch och senare idag ska jag hem till en kompis för att fotografera till en skoluppgift. Hoppas att ni har det lika bra som jag har det så hörs vi någon gång i framtiden när jag är mer pepp på att blogga!

MONIKA ROBL

 
 
 
 
Jag har hittat en otroligt duktig fotograf vid namn Monika Robl. Helt sjukt duktig! Klicka här för att komma till hennes hemsida. Låt inspirationen flöda! Så hoppas jag att ni får en riktigt bra helg! :)

ÖVERRASKNINGSMIDDAG

 
I lördags stod överraskningsmiddag för Victoria på schemat för att hon fyller år imorgon. Här skar Veronica tomater.
 
 
 
Jenna vispade maräng och Sara satt i bakgrunden och höll ett vakande öga på det hela.
 
 
Kajsa.
 

Narisa.
 
 
Kajsa och Jenna.
 
 
Sen trängde vi ihop oss på madrasser på golvet och i soffan för att äta godis, titta på film, prata om det mesta och skrämma upp oss själva med skräckhistorier. Jag måste säga det att jag har världens bästa vänner!
 
Nu måste jag kila för att jag har mardrömsgympa om en halvtimme, PUSS!

RSS 2.0