Stockholm

 
Norrlänningar som är otroligt förvirrade så att de är tvugna att kolla tunnelbanskartan 5 gånger innan de är säker på vart de ska och som förknippar lukten av tunnelbana med storstad.
 
 
Fina människor.
 
 
Och underbara gamla stan där vi strosade omkring för att vänta in tåget som tog oss tillbaks till skogen igen.

I am not like you

 

Are you a man of peace or a man of holy war

 
 
Himla bra fynd på Erikshjälpen i lördags. Tröjan kostade 40 kr och jackan 145 kr. Jag ska bara ta ur axelvaddarna så blir det min nya favorit.

Please tell me now what life is

 
Gårdagen spenderade jag med denna varelse, ni anar inte hur bra människan är.
 
 
 
På eftermiddagen promenerade vi upp på berget och på vägen diskuterade vi vegetarianer, svampar, livet osv.
 
 

I will never be what you want me to be

 
Jag bestämde mig tidigare ikväll hastigt och lustigt att ta cykeln på foto-äventyr som slutade med att det var alldeles för sent och solen hade gått ner alldeles för tidigt. Lägger ni märke till de antagliga smörblommorna som syns mitt i bilden längst ner? Om någon dag/vecka är de borta.
 
 
Sen cyklade jag kilometer bort fort som attan för att jag ville fota svanar. Men när jag kom fram blev jag besviken för där fanns inga svanar, bara industrier som spottar ut kemikalier som jag duktigt vände ryggen till när jag fotade.
 
 
Lite ledsen för att världen är som den är cyklade jag hem men då såg jag det här som lyste så fint som jag hade fixat innan jag cyklade iväg. Flaskan köpte jag för 25 kronor på veteranmarkad som jag inte vetat vad jag ska göra med och så var det bara att trycka ner en ljusslinga, så bäst.

All I wanted was your honesty

 
 
Antar att ni redan vet att jag älskar secondhand vid det här laget?! En lördag för några veckor sedan hittade jag den här hyllan på Erikshjälpen och jag insåg att jag gjort ett av mina bästa fynd. Tog tillbaks min klädhängare också när jag ändå möblerade om.

It's all a mystery

 
 
 
Underbara höst!

Cause it's the end and I'm not afraid

 

RSS 2.0