VOLONTÄR ARBETE, FIKA MED FINA KOMPISAR

I fredags satt jag på ett café med finaste kompisarna och sen efteråt samlade vi in pengar till behövande i Sydafrika. Det var en riktigt fin dag :)


NEXT CLOSED DOOR

 
 
 
Tänkte visa er den del av mitt rum som är något att visa. Det mesta är secondhand, loppisar och auktion. :)
 
 
 

NO MORE LIES

 
Nu är den äntligen färdig! 302 nitar, ömma fingrar och 4 timmar senare (igårkväll alltså, är dock fortfarande öm i fingrarna men det är så värt det!!). Löjligt lycklig över den här, men jag älskar den redan.
 
 

YOU DON'T HAVE TO QUESTION YOUR PLACE

 
I torsdags när vi var lediga träffade jag mina fina vänner Sara och Jenna ett tag efter körkortsteorin och innan vattengympan. Finafinafina ni
 
 
Jenna
 
 
Sara
 
 
Underbara varelser

Fashions fade, style is eternal

 
Män med stil, hittade HÄR.

DANCE OF DEATH

 
Idag då vi är lediga vaknade jag på kreativt humör. När det händer blir det oftast gamla klädesplagg som råkar illa ut, denna gång blev det den här skönheten som jag ärvt efter pappa. Framsida innan.
 
 
Baksida innan.
 
 
Baksida efter att jag satt dit detta fenomenala tygmärke på ryggen känns det redan bättre. Men jag är inte klar än, budar just nu in nitar från Tradera som även de ska få sitta på. Visar det färdiga resultatet senare när jag fått hem tillräckligt många! Nu ska jag återgå till att måla naglarna svarta med ett värdelöst klumpigt, tjockt nagellack.
 
PUSS PÅ ER! :)
 

WE LIVE IN A DREAM WORLD

 
Lördagen var en fin dag, i alla fall eftermiddagen pch kvällen vilket spenderades med en del av släkten.
 


Här finaste Edvin och Elsa.
 
 
Och så syrran och Elsa.

ALWAYS REMEMBER, YOU ARE LOVED

 
 
sis ♥

HAVE TO BE BRAVE AND STRONG

 

GIVE A HAND TO THE FALLEN ONE

Bilden är tagen för en vecka sedan.
 
Idag är en bra dag. Hela dagen har varit bra och om en timme ungefär kommer finfina vänner hit för tacos, kärleksmums, cupcakes, macarons och kanske även något mer gott. Avlider av söttmakoma av bara tanken, men är det helg så är det! Sååå trevlig helg på er! :)

LAND OF THE LOST

 
Ville bara att ni skulle se att jag lever, speciellt lever jag livet i mina finfina USA-leggings. Nu ska jag återgå till att titta på OTH och sen åka iväg och simma.
 

THERE IS NO NEED TO CRY

September 2011
 
April 2012
 
Kollade genom några av mina bilder som ligger på den här datorn och hittade några personliga favoriter som ni antagligen sett men här i annan tappning.

RIDE LIKE THE WIND
 
 
Skjorta - Erikshjälpen
Klänning - Cubus
 
Jag gillar inte klänningar men den här svarta är snygg och jag känner mig bekväm i den. Skjortan köpte jag igår och har haft den på mig både igårkväll och hela dagen idag, redan storfavorit!
 

UNTIL ETERNITY ENDS

 
Källa

RSS 2.0